BacardÍ Carta
Oro

BACARDÍ CARTA ORO is een trotse creatie van de Maestros de Ron BACARDÍ. De Maestros ontwikkelen zijn rijke aroma’s en gouden kleur in geroosterde eiken vaten. Het geheim achter dat kenmerkende milde karakter? Dat is te danken aan een mix van houtkoolsoorten dat alleen zij kennen.

COCKTAILTIJD

Cuba
Libre

De Cuba Libre vat perfect de onafhankelijke spirit van BACARDÍ samen. Mix BACARDÍ Carta Oro rum met cola, limoensap en veel ijs in een cocktailglas. Werk af met een limoenpartje en hef het glas op de vrijheid.

BEKIJK RECEPT

MET VRIENDEN DELEN

SMAAK

BACARDÍ CARTA ORO combineert aroma’s van rijke vanille, boterige karamel, geroosterde amandelen en zoete bananen, in balans gehouden door de warme smaak van sinaasappelschil en een lichte, rokerige afdronk.

MIX ‘M!

CUATRO
HIGHBALL

Wanneer de dag overvloeit in de nacht, is het tijd om te relaxen en te genieten van de Caribische aroma’s van BACARDÍ Añejo Cuatro rum en ginger ale. Dat is de Cuatro Highball of, zoals wij het noemen, het paradijs in een glas.

BEKIJK RECEPT

DE Original
BACARDÍ MOJITO

Combineer de verfrissende BACARDÍ Carta Blanca witte rum met de verkoelende toets van versgeperst limoensap en munt op ijs. En klaar is jouw Original BACARDÍ Mojito: de perfecte rumcocktail om te genieten van een zonsondergang en andere magische momenten.

BEKIJK RECEPT

CARIÑO

Deze zijdezachte cocktail, winnaar van de BACARDÍ Legacy Cocktail Competition 2018, combineert BACARDÍ Reserva Ocho rum met gele Chartreuse, Griekse yoghurt, vanillesiroop en citroensap.

BEKIJK RECEPT

ONTDEK BACARDÍ

TROTS
EN PASSIE

De geschiedenis van BACARDÍ is al even legendarisch als onze rum. Ontdek het fascinerende verhaal over rum en revolutie en ontmoet de visionaire personages die de iconische Caribische spirit hebben heruitgevonden.

BEKIJK ONS VERHAAL

BRENG ONS
EEN BEZOEK

We vinden het fijn als mensen langskomen. Je kan ons bezoeken in Casa BACARDÍ in Puerto Rico. Kijk rond, leer meer over rum of kom gewoon relaxen en geniet van onze gastvrijheid.

PLAN JE BEZOEK