BACARDÍ AÑEJO
CUATRO

Vier jaar rijpen op een houten vat onder de Caribische zon, dat is wat nodig is om de unieke smaak van BACARDÍ Añejo Cuatro te creëren. Vier lange jaren die Añejo Cuatro dubbel en dik verdient. Om er daarna heerlijk van te genieten met vrienden.

COCKTAILTIJD

CUATRO
HIGHBALL

Wanneer de dag overvloeit in de nacht, is het tijd om te relaxen en te genieten van de Caribische aroma’s van BACARDÍ Añejo Cuatro rum en gemberbier. Dat is de Cuatro Highball of, zoals wij het noemen, het paradijs in een glas.

BEKIJK RECEPT

MET VRIENDEN DELEN

SMAAK

Tonen van zacht vanille, geblakerd eikenhout, kruidnagel en honing, met een ronde afdronk.

MIX ‘M!

CUBA
LIBRE

De Cuba Libre vat perfect de onafhankelijke spirit van BACARDÍ samen. Mix BACARDÍ Carta Oro rum met cola en limoensap in een cocktailglas. Werk af met een limoenpartje en hef het glas op de vrijheid.

BEKIJK RECEPT

DE Original
BACARDÍ MOJITO

Combineer de verfrissende BACARDÍ Carta Blanca witte rum met de verkoelende toets van versgeperst limoensap en munt op ijs. En klaar is jouw Original BACARDÍ Mojito: de perfecte rumcocktail om te genieten van een zonsondergang en andere magische momenten.

BEKIJK RECEPT

CARIÑO

Deze zijdezachte cocktail, winnaar van de BACARDÍ Legacy Cocktail Competition 2018, combineert BACARDÍ Reserva Ocho rum met gele Chartreuse, Griekse yoghurt, vanillesiroop en citroensap.

BEKIJK RECEPT

ONTDEK BACARDÍ

TROTS
EN PASSIE

De geschiedenis van BACARDÍ is al even legendarisch als onze rum. Ontdek het fascinerende verhaal over rum en revolutie en ontmoet de visionaire personages die de iconische Caribische spirit hebben heruitgevonden.

BEKIJK ONS VERHAAL

PREMIUM

Til je genot naar een hoger niveau met onze donkere premium rums. Kies BACARDÍ Añejo Cuatro voor elegante cocktails. Of geniet van de rijke nootmuskaat- en toffeetoetsen van BACARDÍ Reserva Ocho.